2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Konverents "Arsti-patsiendi suhtest algab kõik" - 9.11.2007

Eesti Arstide Liit 03.10.2007

<br /><strong>Eesti Arstide Liit ja Tartu Ülikooli Arstiteaduskondkorraldavad meditsiinieetika konverentsi „Arsti-patsiendi suhtestalgab kõik“</strong>

Üritus toimub 9. novembril 2007 Tartus TÜ Raamatukogusaalis<br /><br /><strong><u><br />KAVA<br /></u></strong><br />13.00 Konverentsi avamine<br />Andres Kork- Eesti Arstide Liidu president<br />prof Toomas Asser- Arstiteaduskonna dekaan<br /><br />13.05 The ethical approach to caring for patients with HIV<br />Prof. Jack A. DeHovitz- State University of New York (SUNY)Downstate Medical Center USA<br /><br />13.45 Arsti-patsiendi suhe ja planeeritavad E-terviseandmebaasid<br />Vallo Volke- Eesti Arstide Liit<br /><br />14.10 Kaasaegne arsti-patsiendi suhe patsientide pooleltvaadatuna<br />Eve Pilt- Eesti Patsientide Esindusühing<br /><br />14.35 Kohvipaus<br /><br />15.00-16.30 Diskussioon ettekannete teemadel<br />modereerib dots. Andres Soosaar- TÜ Arstiteaduskond <br /><br /><br />Üritus on tasuta. Osavõtuks palume registreeruda hiljemalt 5.novembril aadressil [email protected]<br /><br />Ürituse peaesineja professor Jack DeHovitz on naistele ja lastelespetsialiseerunud HIV kliiniku direktor New Yorkis- kus tapraktiseerib ka arstina. Tema teaduslikuks huviks oninfektsioonhaigused: HIV infektsioon naistel ning HIV- tuberkuloosija hepatiitide epidemioloogia.<br />Jack DeHovitz osaleb aktiivselt professor Anneli Uusküla juhitudHIV ja teiste suguhaiguste epidemioloogiat käsitlevais uuringuisEestis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099