2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Narkootikumide vastane kampaania "Tunne vaenlast!" on seekord suunatud lapsevanematele

03.10.2007

<br />3. oktoobril algab lastevanematele suunatud kampaania "Tunnevaenlast!"- mis kestab 31. oktoobrini. Tervise Arengu Instituutkutsub lapsevanemaid üles end narkoteemal harima ja oma lastegauimastitest rääkima.

Kampaania on suunatud Eestis elavatele lastevanematele ningselle eesmärk on suurendada lapsevanemate teadlikkustnarkootikumidest- sest ainult teadlik lapsevanem saab oma lastuimastite eest kaitsta. Kutsume lapsevanemaid üles külastamatäiendatud ja uuendatud narko.ee veebilehte ning viima end kurssinarkootikume puudutavate teemadega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099