2. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisliku Töökoha Programmi seminar Tartus

3. oktoober 2007

<br />Homme- 4. oktoobril toimub Tartus Athena konverentsikeskuses tasutaTervisliku Töökoha Programmi seminar.

Tasuta seminare viib Eestis läbi Euroopa Tööohutuse jaTöötervishoiu Agentuur ( <a target="_blank" href="http://hwi.osha.europa.eu/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://hwi.osha.europa.eu/</span></a>). Seminarid on suunatud eelkõige väike- ja keskmise suurusegaettevõtete töötajatele. Homsele seminarile on registreerunud üle130 inimese nii eraettevõtetest kui ka riigiasutustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099