3. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn osaleb projektis "Taassünd"

4. oktoobril 2007

<br />Linnavolikogu nõusolekuga osaleb Tallinn Euroopa Sotsiaalfondirahastatavas välisprojektis "Taassünd" süstivate narkomaaniderehabilitatsiooniks ja sotsiaalse tõrjutuse leevendamiseks.

Abilinnapea Merike Martinsoni sõnul on projekti eesmärk tuuavähemalt sada süstivat narkomaani tagasi ühiskonnaellu- leevendadesnende sotsiaalset tõrjutust ja töötust. Projekt näeb ette õpingudja nõustamise võõrutusravi läbinutele päevakeskuses jarehabilitatsioonitalus Lääne-Virumaal- ametiõppe koolituskeskuses-terviseõpetuse narkosõltlastele ja nende vanematele.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099