8. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Leivaliit kinkis leivanädala puhul Evelin Ilvesele kui Koolileiva projekti patroonile rukkileiva

9. oktoobril 2007 Kadriorus

<br />Üle-Eestilise leivanädala raames kinkisid Eesti Leivaliiduesindajad täna suure pätsi nn uudseleiba Evelin Ilvesele- kes onKoolileiva projekti patrooniks. Samuti toodi kingiks Eesti esimenekoolileib.

Evelin Ilves ütles leibu vastu võttes- et koolileib on unikaalneleid leivameistrite ja laste koostööst. "Asjatundjad on valinudvälja tervislikumad leivad ja lapsed nende hulgast endale lemmikuning kujundanud ka leiva pakendi. Kindlasti teeb koolileivapõnevaks asjaolu- et seda ei saa poest osta-" sõnas EvelinIlves.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099