9. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaimse tervise päev Lasnamäe tegevuskeskuses

10. oktoober 2007

<br />Ülemaailmse vaimse tervise päeva raames korraldab Tallinna VaimseTervise Keskuse Lasnamäe töö- ja tegevuskeskus (Pae 19)neljapäeval- 11. oktoobril kell 9-17 lahtiste uste päeva- kus saabjälgida päevakava rakendamist ning teavet psüühikahäiretegainimeste igapäevaelu toetamise teenusest.

Keskusesse oodatakse psüühikahäiretega inimesi- nende lähedasi-sotsiaaltöötajaid ja tegevusjuhendajaid teistest asutustest ningpsühhiaatriahaigla spetsialiste. Info 6345 600 - <a href="mailto:[email protected]"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">[email protected]</span></a>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099