10. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Koduõed diskuteerivad koduõenduse olukorra üle

Eesti Õdede Liit Pressiteade 11. oktoober 2007

<br />Homme- 12. oktoobril korraldab Eesti Õdede Liit Paides Järvamaahaiglas (Tiigi 8) koduõdede teabepäeva- kus praktiseerivad koduõedarutavad koduõenduse olukorda tööalase koolituse- töökeskkonna-õigusruumi ning toimivate praktikate osas.

„Arvestades rahvastiku vananemist muutub koduõendusteenusjärjest nõutumaks- sest see võimaldab patsiendil haigla asemelkodus arsti määratud raviplaani täita. Kuna tegemist on siiskiarsti saatekirja alusel toimiva teenusega- on tähtis- et osapooltekoostöö sujuks ning koduõe rolli mõistaksid nii arst kui kapatsient ja tema perekond-“ ütles Eesti Õdede Liidu president EsterPruuden.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099