11. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

"Tallinn Liigub!" kutsub linlasi hooaja lõpuüritusele

12.10.2007

<br />Laupäeval- 13. oktoobril toimub Pirita Spordikeskusesterviseliikumisprogrammi "Tallinn Liigub!" hooaja lõpuüritus.Linlasi ootab ees meelelahutusprogramm- tehakse aasta kokkuvõtteid-jagatakse välja auhinnad ning huvilised saavad osaleda kepikõnnietapil ja võtta osa rattaorienteerumisest.

Lõpuüritus leiab aset Pirita Spordikeskuses- Rummu tee 3 kell12:00. Kohapeal tutvustavad terviseliikumisürituste korraldajad2008. aasta plaane ning räägivad ka käesoleva aasta üritustest.Aktiivseid linlasi tervitavad Tallinna abilinnapea Kaia Jäppinenning Spordi- ja Noorsooameti uus juhataja Rein Ilves.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099