16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõppes selle aasta sügisene metsloomade marutaudivastane vaktsineerimine

17.10.2007

<br />Eile- 16.oktoobril lõppes sügisene metsloomade suukaudnemarutaudivastane vaktsineerimine. Vaktsiini külvativäikelennukitelt kogu Eesti territooriumil- kokku ligi 43 000km2-l. Külvamist alustati Hiiu- ja Saaremaast ning edasi liigutiläänest ida suunas kuni Peipsi ranniku ja Narva jõeni ning põhjastlõunasse kuni Läti piirini.

Selleks- et vaktsiinisöötade tarbimist ning seeläbivaktsineerimise efektiivsust kontrollida- kütitakse pealevaktsineerimise lõppu rebaseid ja kährikuid- et hinnata- kas loomon vaktsiini söönud. Marutaudi seire jätkub kogu Eestiterritooriumil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099