16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisliku liikumise käsiraamat

17.10.07

<br /><strong>ILMUS ESIMENE OSTEOPOROOSI HAIGETELE SUUNATUD TERVISLIKULIIKUMISE KÄSIRAAMAT</strong>

Homsel kl 15.30 Viru konverentsikeskuses algavalosteoporoosipäeva tähistaval pressikonverentsil esitletakse Eestiesimest tervisliku liikumise juhendit " Teie osteoporoosivastasetervisliku liikumise raamat". Teos on suunatud kõikideleinimestele- kes soovivad tervisliku liikumisega ennetadaosteoporoosi ehk luuhõrenemisse haigestumist või pidurdada sellekulgu. Eestis põeb osteoporoosi arvestuslikult juba üle 90 000naise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099