16. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus DVD õpetab krooli- selili-- rinnuli- ja liblikujumist

17. oktoober 2007

<br />Tallinna Ülikooli teadmussiirde keskuse DVD-sarja "Liigume mõnuga"esimene osa "Ujumise algõpetus" jõuab alates oktoobrikuustujumistreenerite ja harrastajate kasutusse. Tegemist on praktiliseõppevahendiga- mis annab nii eesti kui ka vene keeles töötavateletreeneritele uusi võimalusi noorte sportlaste ujumisoskustelihvimiseks. Samuti sobib see harrastajatele iseseisvaks õppimiseksja harjutamiseks.

Koostöös Eesti Ujumisliiduga ning Tallinna Ülikooli professoriRein Haljandi sisulisel juhtimisel valminud "Ujumise algõpetuse"DVD tutvustab veega harjumise võtteid- startimise ja pööretetehnikaid ning nelja ujumisstiili: krooli- seliliujumist-rinnuliujumist ja liblikujumist. Laps või täiskasvanu- kes allesõpib ujuma- omandab videopildi vahendusel tehniliselt õigeidujumisliigutusi järele korrates täpse ettekujutuse- mida vees tehatuleb.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099