17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ericsson Eesti kinkis Pärnu Haiglale 220 000 krooni eest sidetehnikat

18. oktoober 2007

<br />Ericsson Eesti otsustas kinkida Pärnu Haiglalekommunikatsioonitehnikat- et aidata kaasa haigla tööks vajalikesidelahenduste täiustamisele. Täna üle antud kingitus sisaldab 30spetsiaalset telefoniterminali- mille haigla personal saabtäiendavalt liita oma innovaatilise Õekutsesüsteemiga. Igapäevasestöös kasutusele võetavate traadita telefonide koguväärtus kooskäibemaksuga ulatub 220 000 kroonini.

Ericsson Eesti ärisidelahenduste juht Väino Reintamm ütles- etettevõte otsustas omal initsiatiivil Pärnu Haigla sidesüsteemitäiendamisele õla alla panna. "Kingime Pärnu Haiglale suure koguseuusi traadita telefone- mis täiendavad olemasolevat sidesüsteemi jaaitavad veelgi hõlbustada haigla personali tööd-" lausus Reintamm."Ühtlasi soovime omapoolse toetusega esile tõsta Pärnu Haiglat kuiheas mõttes erandlikku tervishoiuasutust- mis kasutab moodsaimatkommunikatsioonitehnoloogiat kogu asutuse töö efektiivsekskorraldamiseks."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099