17. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maailma Terviseorganisatsiooni esmavajalike ravimite ekspertkomitee 16. koosolek

Ravimiamet 18.10.2007

<br />Ravimiameti peadirektori asetäitja dr Alar Irs osaleb 24.-25.oktoobril Maailma Terviseorganisatsiooni (WHO) esmavajalikeravimite ekspertkomitee (Expert Committee on the Selection and Useof Essential Medicines) 16. koosolekul Genfis. Koosolekupõhiteemaks on käesoleva aasta juulis peetud lasteravimitealakomitee istungi tulemuste ülevaatamine ja nende alusel WHOesmavajalike lasteravimite loetelu kinnitamine.

Lähem teave komitee veebilehel <a target="_blank" href="http://www.sam.ee/12631"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://mednet3.who.int/EML/expcom/expcom16/INDEX_expcom16.htm</span><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">.</span></a>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099