20. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Plavix Indications expanded in Japan

Plavix(R) Indications Expanded in Japan to Include Patients with Acute Coronary Syndrome for Whom Percutaneous Coronary Intervention Is Being Planned

<strong><br /></strong>PARIS- Oct. 21 /PRNewswire / --Sanofi-aventis announced today that the Japanese Ministry ofHealth- Labor and Welfare (MHLW) has granted approval for aSupplemental New Drug Application (sNDA) for the indication of"Acute coronary syndrome (unstable angina pectoris- non-STelevation myocardial infarction) for which percutaneous coronaryintervention (PCI) is being planned" for Plavix(R)(clopidogrel).

Approximately 100-000 patients develop an acute coronarysyndrome (ACS) and elect to undergo PCI every year in Japan --where Plavix(R) is now the first drug approved in this indication--- the largest number of patients in the world outside of theUnited States. "We are pleased that the innovative therapy-Plavix(R) is now available to physicians in Japan- offering them anew treatment option with proven outcomes and safety across ACSpatients with planned PCI-" said Hanspeter Spek- ExecutiveVice-President Pharmaceutical Operation of sanofi-aventis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099