21. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalministeerium: nädala eelinfo 22.-26. oktoober 2007

Esmaspäev- 22. oktoober

* Algab töövahenduskampaania - sotsiaalministeerium korraldab22. oktoobrist 4. novembrini erinevate ajalehtede jainternetiportaalide vahendusel teavituskampaania selle kohta- midatöövahenduse puhul jälgida ning kust infot otsida.<br />Peamised soovitused on lihtsad:<br /><span>   - kontrolli- et töövahendaja tegutsekslegaalselt;<br />   - otsi usaldusväärsetest allikatest lisainfot sellekohta- mis välismaal ees ootab;<br /></span><span>   -loe tähelepanelikult lepinguid enne allkirjastamist ning ära sõlmiendale kahjulikke lepinguid;<br />   - kui maksad millegi eest- küsi endale seda tõendavkviitung;<br />   - pettuse korral pöördu politseisse.</span>

* Kell 14.00 <span>  Sotsiaalminister Maret Maripuuosaleb pressikonverentsil- kus tutvustame e-tervise projektideelluviimise eelnõud (Gonsiori 29- ruum 125).</span>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099