22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn koostöös Eesti Olümpiakomiteega toob Pekingi Olümpiamängud pealinlastele lähemale

23. oktoober 2007

<br />Tallinna linnavalitsus plaanib homsel istungil heaks kiita koostööraamlepingu projekti Tallinna linna ja Eesti Olümpiakomitee vahel-mille eesmärk on korraldada koostöös järgmise aastal PekingiOlümpiamängudega seonduvaid üritusi Tallinnas.

Pekingi Olümpiamängudele suunatud üritused on kava kohaseltsuunatud võimalikult suurele hulgale tallinlastele. Üritustekorraldamise eesmärk on sealhulgas kajastada Pekingi Olümpiamänge-vahendada Pekingi Olümpiamängudelt sportlikke saavutusi- võimaldadatutvuda Eesti Spordimuuseumi eksponaatidega Tallinnas jpm.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099