22. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervislikku toitumist edendavate mängude raamat koolieelsetele lasteasutustele

Tervise Arengu Instituut PRESSITEADE 23.10.2007

Tervise Arengu Instituut andis välja lasteaedade jalasteaed-algkoolide kogemuste ja ideede põhjal koostatud raamatu"Tervis ja terviseteadlikkus läbi toitumis- jaliikumismängude".

"Tervis ja terviseteadlikkus läbi toitumis- ja liikumismängude"on mõeldud eelkõige koolieelsete lasteasutuste personalile (rühma--liikumis-- muusikaõpetajad- tervishoiutöötajad jt)- kes on seotudõppe- ja kasvatustegevuse läbiviimisega. Trükise esimene osasisaldab taustainformatsiooni tervisliku toitumise põhimõtetestning tunnustatud seisukohtadest. Teine- ehk trükise põhiosa-koosneb tervislikku toitumist kujundavatest ja kinnistavatestlaua-- liikumis-- õue- ja laulumängudest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099