23. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Esimene HIV/AIDSi-teemaline konverents Eestis: ”Hinda Inimese Väärtust”

Tervise Arengu Instituut PRESSITEADE 24.10.2007

<br />Täna- 24. oktoobril kl 11.00-17.00 toimub Reval Hotel OlümpiaKonverentsikeskuses Tervise Arengu Instituudi korraldatudHIV/AIDSi-teemaline konverents ”Hinda Inimese Väärtust”. Konverentson korraldatud seoses Global Fund’i tegevuste üleminekuga Eestiriikliku HIV ja AIDSi strateegiale.

Samuti täitub Eestis sel aastal HIV/AIDSi tegevustevaldkonnas:<br />-<span>          20 aastat HIV infektsioonidiagnostikat<br /></span>-<span>          15 aastat riiklikku HIVennetustööd<br /></span>-<span>          10 aastat kahjude vähendamise programmide elluviimisest</span>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099