24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pooled konkursi "Parim Koolisöökla 2007" finalistidest on Harjumaa koolisööklad

25. oktoober 2007 Tallinn

<br />Konkursi "Parim Koolisöökla 2007" finaalvooru pääsesid Jüri ja Sakugümnaasiumite ning Kosejõe kooli sööklad. Konkursi võitja selgubnovembri alguses toimuval Toidumessil.

Konkursi "Parim Koolisöökla 2007" finaali pääses kokku kuussööklat- lisaks Harjumaa koolidele ka Kivi-Vigala ja Paikusepõhikoolide ning Mammaste lasteaed-algkooli sööklad. Nimetatud kuushakkavad 1. novembril toimuval XII Toidumessil võistlema parimakoolisöökla tiitli eest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099