24. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisemuredega on kimpus enamik töötajatest

25. oktoober 2007

<br />Täna peetakse Rahvusraamatukogus IX töötervishoiupäeva- mis on osaEuroopa luu-lihaskonna vaevuste 2007. aasta kampaaniast "Kergendakandamit". Kampaania eesmärk on vähendada tööga seotud luu-jalihaskonna vaevuste teket.

Euroopa Tööohutuse ja Töötervishoiu Agentuuri rahvuslikukoordinatsioonikeskuse juhi Tiit Kaadu sõnul on tööga seotudtervisemured tõsine probleem kogu Euroopas. "Luu- ja lihaskonnavaevused moodustavad Euroopa Liidus registreeritud tervisehädadestligi 40%-" ütles Kaadu.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099