28. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Algas helkurikampaania "Ole nähtav - kanna helkurit! Sind oodatakse koju!"

29.10.2007

<br />29. oktoobril alustas Maanteeamet koostöös Politsei ning EestiRiikliku Autoregistrikeskusega helkuri kandmise vajalikkustselgitava liiklusohutuskampaaniaga "Ole nähtav - kanna helkurit!Sind oodatakse koju!".

Kampaania eesmärgiks on jätkuvalt inimestele südamele pannahelkuri kasutamise olulisust ning sellega vähendada pimedasjalkäijate- ja jalgratturitega juhtuvate liiklusõnnetuste arvu.Aastal 2006 hukkus pimeda ajal liigeldes kokku 35 ning saivigastada 245 jalakäijat. Neist asulavälisel teel pimeda ajalliigeldes hukkus 28 ja sai vigastada 43 jalakäijat. Käesoleva aasta10 kuuga on pimeda ajal juhtunud juba 25 väga raskete tagajärgedegaõnnetust- mis olid seotud märgatavust tagava varustusemittekasutamisega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099