29. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kampaania "Kergenda kandamit" kutsub kogemusi jagama

30. oktoober 2007

<br />Rääkige meile- mida tegite teie Euroopa kampaania "Kergendakandamit" vältel- laadige alla personaalne osalemistunnistus ja tevõtate automaatselt osa loosimisest- mille auhinnaks on tasuta reiskahele Baskimaale Hispaanias.

See on lihtne! Täitke elektrooniline vorm agentuuri veebisaidilaadressil <a target="_blank" href="http://ew2007.osha.europa.eu/sign/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://ew2007.osha.europa.eu/sign/</span></a>ja saate tänutäheks oma panuse eest kampaaniasse "Kergendakandamit" personaalse osalemistunnistuse- võttes ühtlasi osaloosimisest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099