29. oktoober 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kanada vanapaar annetas Tallinna Lastehaiglale miljoni

30. oktoober 2007

<br />Oktoobri lõpus sai Tallinna Lastehaigla Toetusfond rõõmustavasõnumi: Kanada-eestlastest abielupaar Inna ja Aadu Randpaluannetasid Lastehaigla Toetusfondile 100 000 Kanada dollarit ehk ülemiljoni krooni.

"Mind hämmastas- millise kergusega inimesed on suutelised äraandma midagi nii väärtuslikku ning kui napilt nad sedakommenteerivad-" ütleb Tallinna Lastehaigla Toetusfondi juhatajaInna Kramer. "Nad olid lihtsalt arutanud- et lastehaiglal olekssellist summat kindlasti vaja."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099