2. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sotsiaalministrit töörahu tervishoius ei huvita

03.11.2007

<br />Sotsiaalminister Maret Maripuu ei ole vastanud Eesti ArstideLiidu(EAL) ja Eesti Keskastme Tervishoiutöötajate Kutseliidu (EKTK)ettepanekutele konsulteerida töörahu säilitamise võimaluste ületervishoius.

Eelmisel talvel peetud palgaläbirääkimised lõppesid 2008. aastamiinimumtunnitasude osas tulemusteta. Palgaleppele- millest jäetivälja arst-residendid ja kiirabitöötajad- EAL ja EKTK alla eikirjutanud. Õdede Liidu ja Tervishoiutöötajate Ametiühingute Liidukollektiivleping hõlmab ainult osa õdedest jahooldustöötajatest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099