4. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Parima koolisöökla tiitli pälvis Kivi-Vigala Põhikool

Tervise Arengu Instituut 05.11.2007

<br />Tallinna Toidumessil selgus konkursi „Parim koolisöökla 2007”võitja- kelleks osutus Rapla maakonnas asuv Kivi-Vigala Põhikool.Võitjate naiskonda kuulusid Katrin Klimenko ja Rutt Rasva.

Konkursi finaali pääsesid kuus kooli- nende hulgas olid lisaksvõitjale veel Jüri Gümnaasium- Kosejõe Kool- MammasteLasteaed-Algkool- Paikuse Põhikool ja Saku Gümnaasium. Parimkoolisöökla kuulutati välja teist aastat järjest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099