5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn kavandab turismimarsruute liikumisraskustega inimestele

06.11.2007

<br />Tallinna Ettevõtlusamet tellis Eesti Liikumispuudega InimesteLiidult pealinna kolme turismimarsruudi hindamise ja kaardistamiseliikumispuudega inimeste erivajadusi silmas pidades. Kahekuulisestprojektist tehti kokkuvõtteid möödunud nädalal toimunud ümarlaual-millest võtsid osa töö tegijad ja Tallinna linnavalitsuse mitmeteametite esindajad.

Projektimeeskonna liige Jüri Järve tutvustas veebilahendust-millega on Tallinnas kaardistatud kolm ekskursioonimarsruuti(Toompea- all-linn ja Kadriorg) liidetud üle-eestiliseliikumisvabaduse portaaliga <a target="_blank" href="http://www.liikumisvabadus.invainfo.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.liikumisvabadus.invainfo.ee/</span></a>. Nimetatud portaali kogutakse liidu projekti raames infot ehitisteja rajatiste ligipääsetavusest üle Eesti. Tallinna turismiteedeinfo avaldamine selles portaalis võimaldab teabe kohestkättesaadavust nii liikumistakistustega tallinlastele kui pealinnasise- ja väliskülalistele. See on oluline- sest üha enam küsitakseinvaorganisatsioonidest väljaspool Eestit võimaluste kohta koosratastoolikasutajatega meie ajaloolise ja kauni pealinnaga tutvumatulla.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099