5. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmis Tallinna koolitervishoiu arengukava

6. november 2007

<br />Valmis Tallinna koolitervishoiu arengukava Täna arutati abilinnapeaMerike Martinsoni juhtimisel SA Tallinna Koolitervishoiu laiendatudnõukogu koosolekul Tallinna koolitervishoiu arengukava- milleskajastub koolitervishoiu edasine areng ja visioon.

Arengukava põhieesmärgiks on koolitervishoiu tegevusega kaasaaidata laste  tervisekaitsele koolides. Muuhulgas tuuaksevälja- et kõikides koolides peab olema kooliarst. Kuna käesolevaajani ei ole kinnitatud riigipoolset koolitervishoiukontseptsiooni- mis on mitmete aastate jooksul arutlusel olnud-siis on Tallinna linn koolitervishoiu arengukavas välja toonudomapoolsed visioonid koolitervishoiu arengust.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099