6. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ÄRA SURE NOORELT!

Tervise Arengu Instituut PRESSITEADE 7.11.2007 Tervise Arengu Instituudi eestvedamisel on valminud uus- 14-19 aastastele noortele suunatud HIV-teemaline õppefilm "Die Young 2"- mis erineb oluliselt senistest tavapärastest õppefilmidest.

Filmis kasutatakse ohtralt popkultuurile omaseid elemente ja niipeaks see noortele hästi mõistetav olema. Õppefilmis mängivadüksnes noored näitlejad ning selle vaatamine ei eeldaspetsialistide lisakommentaare.

Film räägib kahe noore inimese täiesti tavalisest kohtumisest-mis sündmuste arenedes ähvardab võtta kurjakuulutava pöörde. Pärastlõputiitreid jääb üle vaid kergendunult hingata - õnneks juhtuvadsellised asjad ainult filmides. Või kas tõesti ikka ainultfilmides...?

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099