7. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Ministeeriumis arutletakse teismeliste vägivalla teemadel

08.11.2007

<br />Reedel- 9. novembril algusega kell 10 toimub Haridus- jaTeadusministeeriumis uurimuse "Eesti teismelistevägivallatõlgendused" tutvustus ja arutelu. Minister Tõnis Lukasesõnul on eile Soomes toimunud traagiliste sündmuste valguses onväga oluline ka Eestis tõsiselt mõelda ja arutleda selle üle- miksmuidu rahulikuna tunduvas ühiskonnas on niisugune asi üldsevõimalik.

Tõnis Lukas nentis hommikuses pöördumise õpetajate jakoolijuhtide poole- et "vahel võib juhtuda- et inimene - laps-noor- täiskasvanu - on omadega lõpuni puntras ja otsib sellestväljapääsu. Aga miks ta niisuguse tee valib? Kindlasti ei saa siinüldistada- tugineda mingitele mõõdikutele või indikaatoritele. Agamõelda ja analüüsida saab."

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099