8. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

EAL ja EKTK pressiteade - Sotsiaalminister keelab streikida

9.11.2007

<br />Sotsiaalminister Maret Maripuu ei võtnud vastu ettepanekutkonsulteerida töörahu säilitamise võimaluste üle ja teatasametlikus vastuses Arstide Liidule ja Keskastme TervishoiutöötajateKutseliidule- et neil on streigi korraldamine keelatud.

Alates 2006. aasta sügisest- kui tekkis reaalne ohttervishoiutöötajate üldstreigiks- on riigi esindajad püüdnud selletoimumist iga hinna eest takistada. Juba eelmise aasta oktoobris-kui riikliku lepitaja puudumise tõttu ei saanud läbi viialepitusmenetlust- tõdes õiguskantsler- et sellega rikuti töötajatepõhiseaduslikke õigusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099