14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nõmme linnaosavalitsus ei toeta võõrutusravi haigla kolimist Nõmmele

15. november 2007

<br />Nõmme linnaosavalitsus koos elanikega toetab Wismari Haigla AS-ipüüdlusi jätkata haigla tööd olemasolevates ruumides Wismaritänaval.

Eile õhtul toimunud Nõmme halduskogu koosolekul oli ühepäevakorrapunktina arutusel ka Wismari haigla võimalik kolimineNõmmele. Kuna Nõmme linnaosavalitsusele polnud seni esitatudkolimise kohta ühtegi ametlikku dokumenti- kutsuti Wismari haiglapeaarst Valdur Jänes halduskogu koosolekule nii halduskogule kuilinnaosavalitsusele selgitusi jagama. Tänane Wismari haigla hoonekuulub Eesti Evangeelsele Luterlikule Kirikule- kes pani hoonemüüki ega kavatse tuleva aasta lõpuni kehtivat rendilepingut enamWismari Haigla AS-ga pikendada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099