14. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinn aitas Ralfi võimaluste piires

15. november 2007

<br />Tallinna abilinnapea Merike Martinson avaldab kahetsust Türgisenneaegselt sündinu ema Ülle Vilgo nurina üle- mis on järjekordseltmeediasse jõudnud.

Tallinna Linnavalitsus eraldas oktoobrikuus oma reservfondist152 791 krooni- toetamaks enneaegselt Antalya haiglas sündinudRalfi ravikulusid. Suvisel koosolekul linnavalitsuses- kus osalesidhaigekassa- sotsiaal- ja välisministeeriumide esindajad- otsustatitoetada vanemaid lapse haiglakulude katmisel ning eritranspordigakojutoomisel. Tallinna abilinnapea Taavi Aas teatas toonakoosolekul- et esitab linnavalitsuse istungile taotluse puudu jäävasumma eraldamiseks- mis kataks eelkõige lapse enneaegse sünnitusegaseotud kulutusi.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099