15. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pfizer to acquire Coley Pharmaceutical Group

(BW)(PFIZER-1-2-3-4-5-6)(PFE)(COLY) Pfizer to Acquire Coley Pharmaceutical Group Acquisition Will Expand Pfizer's Investment in Vaccines- Broaden Scope of Research in a Number of Key Therapeutic AreasBusiness Editors/Healthcare Editors

<em><br /></em>NEW YORK amp; WELLESLEY- Mass.--(BUSINESSWIRE)--Nov. 16- 2007--Pfizer Inc (NYSE: PFE) announced today it hasentered into an agreement to acquire Coley Pharmaceutical Group-Inc. (NASDAQ: COLY)- a publicly-held biopharmaceutical companyspecializing in vaccine adjuvant technology and a new class ofimmunomodulatory drug candidates designed to fight cancers- allergyand asthma disorders- and autoimmune diseases.

Under the terms of the agreement- Pfizer will make a cash tenderoffer for all of the outstanding common stock of Coley for $8.00per share- representing an enterprise value of $164 million. Thetransaction is subject to customary closing conditions- includingapproval under the Hart-Scott-Rodino Antitrust Improvements Act of1976 and the acquisition by Pfizer of a majority of Coley's shares.Shareholders holding approximately 27% of the Coley shares haveentered into agreements to tender their shares in the offer.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099