18. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lapsesõbralik Eesti

19.11.2007

<br />Osalemise eest Euroopa linnade mainekujundusliikumises on veel 2Eesti linna pälvinud "Laste- ja noortesõbraliku linna" tiitli.

Viimase 7 aasta jooksul on 22 Euroopa riiki ühinenud UNICEFipoolt algatatud liikumisega "Laste- ja noortesõbralikud linnad".Liikumise eesmärk on tõsta esile ja tunnustada neid linnu- kushoolitakse oma väikestest elanikest ja nende tulevikust. Tänasekson selle tiitli pälvinud üle kahesaja Euroopa väiksemat ja suurematlinna ja 2003 aasta kevadel läbiviidud küsitluste kohaselt onnendes linnades tunduvalt paranenud investeerimiskliima- paranenudüldine maine ja laienenud linna tuntus välismaal.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099