19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kõiv: sotsiaalne ettevõtlus põranda alt välja

20.11.2007

<br />Riigikogu sotsiaalkomisjon kohtus 20. novembril Puuetega InimesteTööühistute esindajatega- et üheskoos arutleda- kas ja kuidas Eestiseadusandlus toetab või takistab sotsiaalse ettevõtluse arengut jamilliseid seadusi tuleks vajadusel muuta.

Sotsiaalkomisjoni liige Tõnis Kõiv- kelle initsiatiivilkohtumine toimus- märkis- et puuetega inimeste tööhõivesuurendamine Eestis on väga tähtis. "Puudega inimese tööle asumineparandab tema elukvaliteeti ja aitab tal tunda end täisväärtuslikuühiskonnaliikmena-" rääkis Kõiv meenutades- et koalitsioon onseadnud eesmärgiks saavutada puuetega inimeste seas 50 protsendinetööhõive ning sotsiaalse ettevõtluse arendamine on siin üksvõimalustest.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099