19. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tallinna tervishoiu arengukava lõpuks valmis

20. november 2007

<br />Tallinn võttis vastu tervise arengukava aastani 2015- mida onüritatud koostada juba kuus aastat. Valminud dokument fikseeribülesanded kvaliteetse arstiabiteenuse kättesaadavuse parandamiseks-arvestades riiklikke suundi ja demograafilisi protsesse linnas.

Tallinna tervise arengukava esimene variant valmis koostöösRootsi ekspertidega aastal 2003- kuid jäi kinnitamata. Järgnevatelaastatel on erinevad linnavalitsused arengukavasse sisse viinudparandusi ja täiendusi- kuid dokumenti ei suudetud vastu võtta.Viimase kahe aasta jooksul on abilinnapea Merike Martinsoniaktiivsel juhtimisel arengukava läbinud rohkem kui 20 laiapõhjalistarutelu erinevates institutsioonides- lõplikult viimistletud ningviidud kooskõlla muutunud seadusandlusega.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099