21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Abilinnapea tutvustas sotsiaalhoolekande olulisemaid tegevussuundi

22. november 2007

<br />Tallinna abilinnapea Merike Martinson kohtus täna- 22. novembrilTallinna sotsiaal- ja tervishoiuameti hallatavate asutustejuhtidega- et tutvustada neile järgmise aasta sotsiaalhoolekandeolulisemaid tegevussuundi.

Kuigi linnaeelarve maht sunnib abilinnapea Merike Martinsonisõnul kokkuhoiule- kavandab linnavalitsus sotsiaalhoolekandesmitmeid olulisi tegevusi ja objekte. "Kindlasti on tähtis Kaugetänava öömaja-varjupaiga ümberehitus- millele on linn oma eelarvestplaneerinud 20 miljonit krooni ja mis aitab tõstaeluasemeprobleemidega inimeste elukvaliteeti-" ütles Martinson.Abilinnapea toonitas suuremahulise tööna ka Iru hooldekodurenoveerimise jätkamist.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099