21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ScanBalt BioRegion to Collaborate on Cancer

22. november 2007

<br />Up to forty three (43) percent of all cancer cases can be preventedby prevention programmes according to The World Health Organization(WHO). Thereby coordinated cross-border efforts have a significantpotential for improving the health of the populations in the BalticSea Region.

Hans-Robert Metelmann- Professor at Greifswald University-Chairman of ScanBalt- says "Prevention is a pillar of health care.Effective cancer prevention is a task between life sciences-humanities- social sciences- politics and public-privatecollaboration on drug development. In ScanBalt BioRegion- theestablished platform for cross-border collaboration- we have aunique tool to effectively improve health. We will now explore thepossibilities to establish concrete projects and involve keystakeholders from research- politics- and education- industry andopinion makers. It is the aim to make cancer prevention an integralcomponent of the social and personal behaviour around the BalticSea Region".

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099