21. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Statoil asub ettevõtete koalitsioonis võitlusesse HIVi leviku vastu Eestis

22. november 2007

<br />Täna kirjutas AS-i Eesti Statoil peadirektor Helle Kirs-Toiger koosnelja Eestis tegutseva eraettevõtte juhiga alla koalitsiooni"Ettevõtjad HIV vastu" asutamisdeklaratsioonile- et ühendada jõudvõitluses HIV-epideemia ulatuslikuma leviku vastu Eestis.

"Ettevõtjad HIV vastu" asutamisdeklaratsiooniga lubavadasutajaliikmed koostöös Terve Eesti Sihtasutusega kaasa lüüa Eestielanikele suunatud HIV-alaste ennetustegevuste väljatöötamises ningtoetada nende elluviimist. Lisaks Statoilile kirjutasidkoalitsiooni asutajaliikmetena deklaratsioonile alla ka <a target="_blank" href="http://www.eestiehitus.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">EestiEhitus</span></a>- Hansapank- Hill amp;Knowlton ja TNS Emor.Teisedki ettevõtted ja tööandjad üle Eesti on oodatudkoalitsiooniga liituma- et üheskoos HIVi levikut Eestisvähendada.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099