22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Peaminister Ansip andis Haapsalule ja Kuressaarele üle lastesõbraliku linna tiitli

23.11.2007

<br />Tallinn- Stenbocki maja- 23. november 2007 - Peaminister AndrusAnsip ja ÜRO Lastefondi UNICEF Eesti Rahvuskomitee president ElleKull andsid Stenbocki majas Haapsalu ja Kuressaare linnajuhtideleüle laste- ja noortesõbraliku linna tiitli.

"Olen kindel- et Haapsalu väärib seda tunnustust igal juhul-võib-olla just eriti tänavu- Astrid Lindgreni sajandalsünniaastapäeval-" ütles peaminister Andrus Ansip. Peaministrisõnul on Haapsalu üle maailma kuulus oma laste- janoortesõbralikkuse poolest ja seda mitte ainult tänavu- vaid jubapikki aastaid. "Ilon Wiklandi suurepärased pildid on ju suurestiHaapsalu linnast inspireeritud ja see sõnum- mida need pildidkannavad- on üks ilus sõnum-" ütles peaminister.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099