22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rainer Vakra kohtus Wismari haigla juhtkonnaga

23. november 2007

<br />Eile pealelõunal kohtus Nõmme linnaosavanem Rainer Vakra Wismarihaigla juhtkonnaga. Kohtumise eesmärgiks oli arutada Wismari haiglavõimaliku Nõmmele kolimisega seotud probleeme.

Nõmme linnaosavanema Rainer Vakra sõnul rääkis linnaosavalitsusedelegatsioon haigla juhtidele elanike hirmudest- mis on seotudnarkosõltuvusega patsientide ilmumisega Nõmmele. "Wismari haiglajuhtide üks ettepanek oli- et juhul- kui vaatamata kõigilepüüdlustele ei õnnestu tegevust praeguses asukohas jätkata-kaaluvad nad narkosõltuvusravist loobumist. Kindlasti alustab NõmmeLinnaosa Valitsus läbirääkimisi ka Eesti Evangeelse LuterlikuKirikuga- eesmärgiga aidata leida kõiki osapooli rahuldavlahendus-" lisas ta. Rainer Vakra kohtub kiriku esindajatega jubajärgmise nädala alguses.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099