25. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

?????? ?????? ?? ??????? ????????? Vorinostat ? ??????

(BW)(NJ-MERCK/ZOLINZA)(MRK) ?????? ?? ??????? ????????? Vorinostat ?????? ? ?????? ? ????? ??????? ?? ??????????? ??????? ?????? ?-????????? ???????

???????? ??????- ???-??????--(BUSINESS WIRE)--26 ?????? 2007????--???????? Merck amp; Co.- Inc.- ???????? ??????- ???-??????-???- ??????? ????????? ?? ?????? ??????? ??? Merck Sharp amp;Dohme ??? MSD- ???????? ???????- ??? ???????? ?????? ????????????????????? ????????????? ??????? (EMEA) ?????? ? ?????????? ????????? ? ??????????? ????? ????????? vorinostat ??? ??????? ????????????? ??????? ?????? ?-????????? ??????? (CTCL). ???????????? ?????? ???????? ????????? ??? ???????? ?????????????ZOLINZA (R) (vorinostat). ???? ??? ????? ????????- ??????????????????????????? ???? ?????? ????????? ?? MSD ????????? ???? ???????????? ???? 27 ????????????-?????? ???????????? ?????- ? ????? ????????? ? ????????. ?????????????? ????????????? ??????????????????????? ?????????????? ? ????????? ?????.

«??????????? ?????? ?? ??????? ????????? vorinostat ? ?????????????? ???? ?????????? ?????????? ????????? ?? ????? ?????????????????????? ????????? ?? ????? ????»-- ?????? ?????? ?????-?????? ????????- ?????? ?????????- ??????????? ????????????????????? ?????? ????????? MRL. «Vorinostat - ???? ?? ??????????????- ?????????? ??????????? ?????????- ??????? ????????????????? ?????? ???? ? ???????? ?????????? MSD ? ??????? ?????????-???????????? ??????????? ????? ?????? ??????? ??????? ???????-????????? ??????? (CTCL)- ? ????? ???? ?????? ????? ???????????????».

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099