27. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Valmis kodulehekülg "Peata naistevastane vägivald!"

28. november 2007

<br />Avatud Eesti Fondi toetusel valmis aadressil <a target="_blank" href="http://www.estonia.stopvawmonitors.org/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.estonia.stopvawmonitors.org/</span></a>eestikeelne kodulehekülg "Peata naistevastane vägivald!". Lehekülgon üks osa portaalist <a target="_blank" href="http://www.stopvaw.org/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.stopvaw.org/</span></a>- mis koondab võrdlevat informatsiooni 19 Kesk- ja Ida-Euroopariigist.

Kodulehelt leiate naiste- ja lastevastase vägivallateemal:<br />* ülevaate Eestis aga ka rahvusvaheliselt läbi viidud uuringutestja raportitest-<br />* ülevaate Eesti ja Euroopa Liidu seadustest-<br />* organisatsioonide kontaktandmed ja palju muud olulistinformatsiooni.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099