28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Arstidest linnavolinikud soovivad ausammast Konstantin Konikule

29.11.2007

<br />Tallinna Linnavolikogu kuus arstist liiget algatasid tänaselvolikogu istungil erakondadeülese eelnõu- mille kohaselt rajatakseTallinnasse monument meditsiinidoktor Konstantin Konikule -arstile- kellele 90 aastat tagasi usaldati Eestimaa päästminevastutus- tegutsedes kolmeliikmelises Eestimaa Päästekomiteeskõrvuti Konstantin Pätsi ja Jüri Vilmsiga. Varasemalt oli KonikTallinna linnavalitsuse tervishoiubüroo juhataja.

Konstantin Koniku (1873 - 1936) mälestuse jäädvustamiseettepaneku tegid Matti Tarum (Isamaa ja Res Publica Liit)- HelgeHallika (Reformierakond)- Peeter Mardna (Rahvaliit) ning AndresEllamaa- Mark Levin ja Tatjana Vassiljeva (kõikKeskerakonnast).

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099