28. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tasuta heategevuskontsert Ülemaailmse AIDSi vastu võitlemise päeva tähistamiseks

29.11.2007

<br />Laupäeval- 1. detsembril toimub Tallinnas Kaarli kirikus algusegakell 17.00 tasuta heategevuskontsert "Minu inimesed"- millegatähistatakse Ülemaailmset AIDSi vastu võitlemise päeva. Kontsertion võimalik ETV vahendusel näha ka samal päeval kell 22.30.

Tervise Arengu Instituudi (TAI) ja XXI Sajandi Orkestri- EestiTelevisiooni ja Hansapanga eestvedamisel toimuval kontserdilastuvad teiste seas üles Tõnis Mägi- XXI Sajandi Orkester- Chalice-Hannaliisa Uusma- Vox Clamantis ja mitmed teised artistid.Kontserdi täpne kava on internetis aadressil <a target="_blank" href="http://www.hiv.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">http://www.hiv.ee/</span></a>

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099