29. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Televisioon näitab ülemaailmsel AIDS-i vastu võitlemise päeval kontserti "Minu inimesed"

30.11.2007

<br />Eesti Televisioonis on 1. detsembril- ülemaailmsel AIDS-i vastuvõitlemise päeval eetris saade "Minu inimesed. HeategevuskontsertKaarli kirikus". Saade salvestatakse samal päeval Kaarli kirikuskell 17.00 toimuval kontserdil ning jõuab televaatajateni mõnetunni võrra hiljem- kell 22.30.

Kontserdil esinevad XXI Sajandi Orkester- Tallinna Poistekoor-Eesti Lastekoor- Vox Clamantis ja solistid Tõnis Mägi- Chalice-Hannaliisa Uusma- Oksana Volkova ning instrumentalistid MonikaMattiesen- Arvo Leibur- Jaak Sooäär- Indrek Kruusimaa ja PeepOjaveski. Režissöör Marek Miil- produtsent Lii Kuldmäe.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099