3. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Alates 4. detsembrist k. a on e-õiguses kättesaadaval Eesti Haigekassa ravimite loetelu ja ravimite piirhindade muutmise määruste eelnõud

Austatud koostööpartner-

Käesolevaga teavitame Teid 1. jaanuarist 2008 jõustuvatestmuudatustest soodusravimite loetelus ja piirhindades. Vaata kaaadressil <a href="http://www.sm.ee/"><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">www.sm.ee</span><span style="color: windowtext; text-decoration: none; text-underline: none">--- gt;Tervishoid --- gt; Ravimid</span></a>

Alates 1. jaanuarist 2008 lisandub 50% soodustatavate ravimiteloetellu neli- soodustuse protsendiga 75 üheksa ja soodustuseprotsendiga 100 viis ravimit. Piirhinnad muutuvad kümnesravimigrupis.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099