6. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vaimupuudega noored saavad uue keskuse

7. detsember 2007

<br />Tallinna Linnavalitsus eraldas järgmise aasta eelarvest miljonkrooni- et alustada Kadaka tee 153 kohandamist Tallinna PuuetegaNoorte Keskuse JUKS arenduskeskuse ja töökeskuseümberpaigutamiseks.

Tallinna Puuetega Noorte Keskuse JUKS eesmärgiks on luuakeskmise ja raske vaimupuudega noortele loovas arengukeskkonnasvõimalused eneseteostuseks- pakkudes sotsiaalnõustamist- kaitstudja toetatud töö- igapäevaelu toetamise jarehabilitatsiooniteenuseid. JUKSi arenduskeskuses Pihlaka 10tegutseb 44 noort kolmes rühmas- töökeskuses Ehitajate tee 82töötab 37 kunstiandelist noort. Viimastel aastatel on soovijatehulk ületanud arenduskeskuse võimalused. Tulevikukavades näeb JUKSarenduskeskuses ruume 60- le ning töökeskuses 50-le kliendile- seeteeks võimalikuks ka rehabilitatsioonitegevuse laiendamise.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099