7. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Aasta Ajakirjaniku valimine

08.12.2007

<br />Eesti Ajakirjanike Liit (EAL) taasalustab Aasta Ajakirjanikuauhinna väljaandmist. Auhind läheb ühele kutselisele võivabakutselisele ajakirjanikule- kes on 2007. aasta jooksul omaloominguga märkimisväärselt mõjutanud Eesti ajakirjanduspilti ningkultuuri- ja ühiskonnaelu.

Aasta Ajakirjaniku valib 7-liikmeline sõltumatu žürii- kuhukuuluvad tunnustatud eesti ajakirjanikud- ühiskonna- jakultuuritegelased. Žürii koguneb 2008. aasta algul- et hiljemalt 1.märtsiks otsustada- kellele määrata Aasta Ajakirjaniku tiitel ja 25tuhande kroonine rahaline preemia- mis antakse välja valitulepidulikult üle EAL-i kongressil.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099