9. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti kaasaegseim haiglahoone valmib 2009. aastal

Põhja-Eesti Regionaalhaigla Pressiteade 10. detsember 2007

<br />Täna panid sotsiaalminister Maret Maripuu- PõhjamaadeInvesteerimispanga asepresident Nils E. Emilsson- AS Koger amp;Partnerid nõukogu esimees Andres Koger ja Põhja-EestiRegionaalhaigla juhatuse esimees Tõnis Allik nurgakiviRegionaalhaigla uuele miljard krooni maksvale haiglahooneleMustamäe meditsiinilinnakus- mille ehitus saab valmis 2009. aastaseptembriks.

Põhja-Eesti Regionaalhaigla juhatuse esimehe Tõnis Alliku sõnulon see nurgakivi sümboolselt mitte ainult konkreetsele hoonele-vaid uuele Mustamäe meditsiinilinnakule. “Oleme loomas uutrahvusvahelisele tasemele vastavat haiglat Eestis-” ütles Allik.“Uue X-korpuse hoonega alustame oma viimase nn võla - ebarahuldavaolme- ja töökeskkonna - kustutamist meie 3400 töötaja ja niiTallinna kui kogu Põhja-Eesti elanikkonna ees-” lisas ta.

Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Meditsiiniuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Kadi HeinsaluMeditsiiniuudiste peatoimetajaTel: 6670 451
Violetta RiidasMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 454
Margot VentMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 6670 446
Kristiina KäitMeditsiiniuudiste toimetajaTel: 58552330
Karin TammMeditsiiniuudiste sündmuse juhtTel: 513 8862
Minna Liisi LiivrandMeditsiiniuudiste sündmuste projektijuhtTel: 6670 230
Maarja KõrvMeditsiinimeedia müügijuhtTel: 5257708
TellimiskeskusTel: 667 0099